TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017

Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

Expired: 31/12/2016

Starcard individuale është oferta e vlefshme për të gjithë klientët të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).
Të gjithë klientet të cilët bëjnë blerje në POS Terminalet e bankës TEB, në vlerë prej
50€ apo më shumë, me këste, do të perfitojnë nga oferta, si vijon:
• Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2016, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2017
Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes..

Starcard të jep fuqi.


© TEB ShA