TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

3-D Secure ju mundëson të vërtetoni origjinalitetin e kartelës dhe transaksionin e blerjes online.Për çdo transaksion online nga kredit kartela juaj te kryer ne WEB faqet certifikuara me ‘Verified by VISA’, ju do të pranoni çdo herë me SMS një fjalëkalim për të autorizuar transaksionin tuaj.
Kurseni kohë duke blerë online në mënyrë të sigurtë dhe të thjeshtë.
3-D secure, çelësi yt personal për të siguruar të gjitha blerjet online.
Për t’u siguruar që transaksioni juaj të jetë i suksesshem duhët të keni të përditesuar numrin e telefonit, në rast se nuk e keni, atëherë ju rekomandojmë që ta vizitoni degën me të afërt.
Për tarifat e përdorimit të 3D Secure, ju lutemi t’i referoheni cmimores së publikuar në ueb-faqen e bankës TEB: www.teb-kos.com


© TEB ShA