TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE

Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE

Expired: 31/08/2020

Për të aplikuar për këtë shërbim ju duhet të keni të instaluar aplikacionin TebMobile, varësisht nga sistemi operativ i telefonit tuaj, ju lutem shkarkoni aplikacionin, për:

iOS
Android

Pas aplikimit online në webfaqen tonë, ju do të informoheni nga banka me e-mail për ID të shfrytëzuesit.

Për të aplikuar ju lutem përcjellni udhëzimet në videon në vazhdim:

Rri n’shpi, me TebMobile dhe E-banking ju mund të kryeni të gjitha shërbimet bankare nga shtëpia.

Pyetjet më të shpeshta (FAQ)  


Oferta vlen deri më 31 Gusht 2020Bankën n’xhep me TebMobile. 

 


© TEB ShA