TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Aplikimi online i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Aplikimi online i e-Banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Banka TEB Sh.A. njofton të gjithë klientët e vet biznesor se ka filluar të mundësoj aplikimin online për aktivizimin e aplikacionit e-bankingut dhe TebBusiness Mobile për biznese.

Teknologjia në zhvillim e sipër na ndihmon të gjithëve të tejkalojë më lehtë kohën e emergjencës sociale ku qarkullimi është i kufizuar për arsye të shëndetit publik për të gjithë, në këtë drejtim Banka TEB ju ofron bizneseve mundësi shtesë në lidhje me kryerjen e shëbrimeve nëpërmjet kanaleve digjitale, sikur e-banking e TebBusiness Mobile.

Klientët e Biznesit të bankës TEB Sh.A. tani do të kenë mundësi të aktivizimit të shërbimit e-banking dhe TebBusiness Mobile pa ardhur në degë.

Aktivizimi i e-banking dhe TebBusiness Mobile mund të bëhet në webfaqen zyrtare www.teb-kos.com. Aplikimin mund ta bëjë vetëm pronari/pronarët e biznesit/
    - E-mail adresa individuale

Pas dërgimit të aplikimit Banka e njofton klientin për vendimin e kërkesës nëpërmjet e-mail. Në rast të aprovimit, klientit i dërgohen të dhënat për qasje në këtë shërbim, pa pasur nevojë të vizitojë degën.

Oferta vlen deri më 31 dhjetor 2020.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA