TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Banka TEB për sezonën e mbjelljeve pranverore vjen me ofertën më atraktive për financim të agro sektorit.

Agro Kampanja “Mbjellni të ardhmen” ju dedikohet të gjithë fermerëve dhe agrobizneseve të cilët planifikojnë të investojnë në këtë sektor.

Gjatë kësaj kampanje, brenda ofertës atraktive, për klientët tanë do të ofrojmë edhe:

- Agro Kartelë me mirëmbajtje falas për vitin e parë,
- Grejs periudhë deri në 12 muaj.


© TEB ShA