TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

Banka TEB ju prezanton ofertën e re per diasporën me 0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë.Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë.

Me TEB, paratë e juaja arrijnë shpejt dhe sigurt në vendlindje.

Dërgimi i parave duhet të përmbajë detajet e mëposhtme të përfituesit:
IBAN: XK05
Banka e përfituesit: TEB Sh.A. Prishtinë, Kosovë
Nr. I Xhirollogarisë: 20-11-1234567810-15
Kodi I Swiftit/BIC: TEBKXKPR
Emri I përfituesit: Besa Gashi
Përshkrimi I transferit: DIASPORA
Adresa e përfituesit: Rr. Dëshmorët e Kombit P.N – Prishtinë

Oferta vlen për të gjitha valutat / hyrëse në llogaritë EUR, USD, CHF, GBP.

Oferta është e vlefshme për klientë individualë & biznesit deri më 31.08.2017.


© TEB ShA