TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Rri n’shpi me TebMobile

Rri n’shpi me TebMobile

Kryeni të gjitha shërbimet bankare me 0% komision


Expired: 31/05/2020

Rri n’shpi, me #TebMobile ke mundësi me i kry të gjitha shërbimet bankare me 0% komision:

*Monitorimi i llogarive 24/7
*Transferet kombëtare të parave në gjitha bankat e Kosovës
*Transfere ndërkombëtare të parave në të gjithë botën me E-banking
*Pagesat institucionale
*Pagesat e shërbimeve komunale
*Pagesat e internetit dhe televizionit (IPKO)
*Mbushje telefonit (Vala / Ipko)
*Resetim i fjalëkalimit

 


Shkarko aplikacionin në:

Android
iOS

Oferta vlen deri më 31 Maj 2020


Bankën n’xhep, me TebMobile

TEB Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA