TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.

Expired: 03/01/2019

Oferta është e vlefshme për të gjithë klientët individual të Bankës TEB Sh.A. të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).
Klientët të cilët bëjnë blerje në të gjitha sektorët në POS Terminalet e Bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të përfitojnë nga oferta, si vijon:
• Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2018, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2019
Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes…
Oferta ështëvalide prej 1 Tetor deri më 31 Dhjetor 2018.
Starcard të jep fuqi.


© TEB ShA