TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Kredi për banim

Kredi për banim

Expired: 31/12/2016

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë,banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.

Merr kredi deri në 180 muaj me:
Normë të interesit 5.88%,
shpenzime administrative 1% dhe
normë efektive 6.20%


© TEB ShA