TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Ofertë e re për të gjithë ata që dëshirojnë të transferojnë të ardhurat e tyre në Bankën TEB Sh.A.

Expired: 30/06/2017

- 2 Paga limit të mbitërheqjes me 0% shpenzime administrative,
- 2 Paga limit të Kredit Kartelës
- 1 vit falas mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse,
- 1 vit falas mirëmbajtja e TEB Mobile dhe E-Banking
- 0% komision për pagesat përmes TEB Mobile dhe E-banking
- Ofertë speciale për kredi me kushte preferenciale

Oferta vlen deri më 30 Qershor 2017


© TEB ShA