TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Çdo gjë në vendin e duhur

Çdo gjë në vendin e duhur

Kampanja e re nga Banka TEB për kredi individuale. Përfitoni zbritje në shpenzimet administrative duke aplikuar për kredi nëpërmjet TebMobile.

Expired: 31/12/2018

Cdo gjë në vendin e duhur, për vetëm 74 Euro në muaj.
Merr 5,000 Euro kredi me normë efektive të interesit 6.77%
Apliko përmes TEB Mobile, siguro kredinë dhe përfito 100% zbritje në shpenzimet administrative.

TEB, Bankë për një botë në lëvizje!


© TEB ShA