TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017

Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

Expired: 31/12/2016

Kampanja është e vlefshme për të gjithë klientët të cilët posedojnë Starcard individuale (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard).
Të gjithë klientet e Starcard individuale të cilët bëjnë blerje në POS Terminalet e bankës TEB, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të perfitojne nga kampanja, si vijon:

•    Për blerjet gjatë muajit Tetor 2016, filloni pagesën e kësteve në muajin Janar 2017
•    Për blerjet gjatë muajit Nëntor 2016, filloni pagesën e kësteve në muajin Shkurt 2017
•    Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2016, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2017
Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes.

Starcard të jep fuqi.


© TEB ShA