TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Shtoj vlerë ëndrrave tua.

Expired: 30/09/2020
Gjithçka fillon nga ti!

Gjithçka fillon nga ti!

Expired: 30/09/2020
Kjo është koha jote!

Kjo është koha jote!

Expired: 30/09/2020
Apliko Biznes E-banking dhe Teb Mobile
Ofertë speciale për Festën e Bajramit!
Për heronjtë e ditëve tona

Për heronjtë e ditëve tona

Expired: 17/07/2020
Mos t’ka shku mendja me ble banesë?
Mos t’ka shku mendja me renovu shtëpinë?
Mos t’ka shku mendja…

Mos t’ka shku mendja…

Expired: 30/09/2020
Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE
Rri n’shpi me TebMobile

Rri n’shpi me TebMobile

Expired: 31/05/2020
Blej me Starcard dhe paguaj pas tre muajve pa kamatë
Kredi individuale deri në 30,000 euro pa hipotekë, 120 muaj maturitet
Për një jetë plot ngjyra

Për një jetë plot ngjyra

Expired: 30/06/2020
Për ju që ndriçoni të ardhmen!
Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Gjithmonë në përkrahjen tuaj!

Expired: 17/03/2020
Nise vitin e ri me investime të reja
Realizoni qëllimet në 2020

Realizoni qëllimet në 2020

Expired: 29/02/2020
Për një vit plot lumturi!

Për një vit plot lumturi!

Expired: 29/02/2020
Fokusohu në edukimin tënd

Fokusohu në edukimin tënd

Expired: 29/02/2020
Zgjedhe për qejfin tënd!

Zgjedhe për qejfin tënd!

Expired: 29/02/2020
Përjeto ndjenjën e shtëpisë së re
Kredi Biznesi deri në 125,000 euro pa hipotekë
“Kush t’pret tre muaj pa interes”
Llogarit n’TEB

Llogarit n’TEB

Expired: 31/12/2019
Kredi deri në 15.000 euro me kushte preferenciale
Hapni derën e shtëpisë tuaj të re!
Çfarë plane keni sivjet?

Çfarë plane keni sivjet?

Expired: 28/02/2019
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019
Banka TEB sjell kampanjën më të re të kredive individuale
Ofertë speciale për Kredi me rastin e festës së Bajramit
Agro kredi

Agro kredi

Expired: 03/07/2018
“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol
5,000 GATI I KI

5,000 GATI I KI

Expired: 30/06/2017
Tradita vazhdon me kredinë për Bajram
Veç vet!

Veç vet!

Expired: 30/06/2017
Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito

Expired: 30/06/2017
Pagesat online me debit kartelë

Pagesat online me debit kartelë

Expired: 28/02/2017
Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017
Kredi Konsumuese

Kredi Konsumuese

Expired: 31/12/2016
Fito deri në 1,000 Euro Bonus duke paguar borxhin e Starcard përmes ATM apo TebMobile
Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017
TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas
Merr kredi dhe fito bonus në Starcard
Vini re! Vini re!

Vini re! Vini re!

Expired: 30/09/2016

© TEB ShA