TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE

Apliko për aktivizim të qasjes në TEBMOBILE

Për të aplikuar për këtë shërbim ju duhet të keni të instaluar aplikacionin TebMobile, varësisht nga sistemi operativ i telefonit tuaj, ju lutem shkarkoni aplikacionin, për:

iOS
Android

Pas aplikimit online në webfaqen tonë, ju do të informoheni nga banka me e-mail për ID të shfrytëzuesit.

Për të aplikuar ju lutem përcjellni udhëzimet në videon në vazhdim:

Rri n’shpi, me TebMobile dhe E-banking ju mund të kryeni të gjitha shërbimet bankare nga shtëpia.


Bankën n’xhep me TebMobile.


© TEB ShA