TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

TEB sponzor edhe i Manifesta 14

Banka TEB Sh.A. ka nënshkruar marrëveshje sponsorizimi edhe me organizatorët e Manifesta 14.


New

Toka po na pret! Punojmë për të mirën tonë dhe të vendit

TEB Banka mbështet të gjitha agro bizneset duke ofruar kredi me kushte preferenciale.


New

Kape momentin, Investo në biznes!

Investoni në biznesin tuaj deri në 150,000€, PA HIPOTEKË!


New

Shpërblehu me TEB!

Banka TEB organizon kampanjën nga data 1 prill deri në fund të vitit 2022, ku çdo muaj do të dhurohen 30 shpërblime në vlerë prej 100€.


New

Kredi individuale deri në 35,000€

Kredi individuale deri në 35,000€ pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Kredi individuale deri në 5,000€

VEÇ VET! Pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Kredi individuale deri në 20,000€

VEÇ VET! Pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Kredi individuale deri në 10,000€

VEÇ VET! Pa bashkëhuamarrës, pa garantues, pa hipotekë dhe maturitet deri në 120 muaj.


New

Fito BONUS për çdo blerje!

TEB, është banka e vetme në Kosovë që ofron bonus për çdo blerje të realizuar me TEB Debit kartelë në POS terminale të saj.


New

Për gratë ndërmarrëse, zhvillohu me TEB!

Banka TEB përkrahë zhvillim e bizneseve të grave duke ofruar kredi me kushte preferenciale, pa hipotekë!


New

Rritu me TEB! Punojmë për të mirën tonë dhe të vendit

TEB Banka mbështet të gjitha agrobizneset.


New

Resetimi i fjalëkalimit të e-banking dhe TebBusiness Mobile për biznese

Resetimi i fjalëkalimit mund të bëhet nëpërmjet Qendrës së thirrjeve (038 230 000)


New

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile për klientët individual

Resetimi i fjalëkalimit të TebMobile përmes Qendrës së Thirrjeve në mënyrë automatike


Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA


TEB SHA përdor Cookies Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.