TEB Stars

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis

e-Banking Login

Fizicka lica Biznis


Kampanje

Arhiva
Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

Obavljate poslove karticom Starcard i platite u Februar 2019

"Završi posao sad" traje kampanja najpoznatije bankarske…

Shumë oferta nga TEB Mobile

Više ponuda iz TEB Mobile

Banka TEB nastavlja kampanju putem aplikacije TEB…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Prebaci platu u TEB banku i dobijaš preko 20 usluga sa 0 € plaćanja na ime troškova!

Specijalna ponuda sa puno besplatnih bankarskih usluga…

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Vraća se „Zeleni kredit” za fizička lica u banci TEB

Zamenite prozore, termo fasadu, krov ili uradite…

Çdo gjë në vendin e duhur

Sve na pravom mestu

Nova kampanja Banke TEB za kredite za…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Uzmite kredit od 5.000 evra i plaćajte samo 2,45 evra dnevno

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Uzmite kredit od 10.000 evra i plaćajte samo 4,85 evra dnevno.

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Kredit do 30.000 evra bez hipoteke

TEB Sh.A. Banka ima najnoviju ponudu za…

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Nise vitin mbarë!

Počnite sretnu godinu!

Krediti do 30.000 evra bez hipoteke.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Sve staro pretvorite u novo

Uzmite kredit do 30,000 evra bez hipoteke…

5,000 Gati i ki

Imate spremno 5,000

Staro pretvorite u novo za samo 74…

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Plaćanje uz 0% provizije sa TebMobile i elektronskim bankarstvom

Sa TebMobile sve bankarske usluge na jednom…

Ofertë për financim të Agro Granteve

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Veç vet!

5,000 GATI I KI!

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Kredit od 30,000 evra BEZ HIPOTEKE

Ne ograničavajte vaše snove!
Uzmite kredit…

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Përfito 2 këste shtesë

Osvojite 2 dodatne rate

Osvojite sa Starcard-om + 2 dodatne rate…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Kredi për banim

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Osvojite Pežo 2008 ili odmor za dvoje u Antaliji

Ostavite depozit u TEB Banci i postanite…

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.
Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Udhërrëfyesi i TebMobile

Për çdo hap, hap pas hapi


© TEB ShA