TEB Sh.A. u vleresua si Banka me e mire ne Kosove nga revista prestigjioze Euromoney TEB Sh.A.
Fituesit e TEB kupës për kategoritë e reja në basketboll
 
Banka TEB përkrah basketbollistët e së ardhmes
 
Banka TEB shpërndan Agro Kredit Kartelat e para në Kosovë
 
Banka TEB lanson Starkartelën e gjelbër
Kalo rrogën në TEB
01/09/2012
Kalo rrogën në TEB dhe përfito
 

Kalo rrogën në TEB dhe shfrytëzo falas për një vit produktet bankare më moderne në Kosovë:

Starcard
Debit kartelë
Llogari rrjedhëse
E-banking
SMS Banking
SMS Top Up
Si dhe Pagesat Automatike

Behu pjese e kampanjes duke mos shpenzuar asnje cent gjate tere vitit.

Oferta është e vlefshme deri më 31 Dhjetor, 2012.

TEB, bankë për një botë në lëvizje.

< Kthehu Prapa
Ballina | Për Ne
TEB SH.A. merr pjesë detyrueshëm në Fondin për Sigurimin e Depozitave të Republikës Kosovës