TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Shpërblimet

Global Banking Alliance for Women

TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) - një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, për të ju ofruar femrave qasje në kapital, edukim dhe trajnime.

Më shumë

Global Finance

TEB Sh. A. është vlerësuar edhe një herë si Banka më e mirë në Kosovë nga revista e prestigjioze, Global Finance. Çdo vit, Global Finance përzgjedh institucionet më të mira financiare në botë. Këto shpërblime janë të njohura ndërkombëtarisht dhe të besueshme.

Më shumë

The Banker

TEB SH. A. u njoh si Banka e Vitit 2015 nga The Banker - revistë mujore e profesionistëve bankarë e financiarë në mbarë botën nga Financial Times.

Më shumë

Euromoney

TEB Sh. A. është emëruar si “Banka më e mirë në Kosovë” nga revista e mirënjohur ndërkombëtare për financa Euromoney.

Më shumë

Global Banking and Finance Review

Banka TEB edhe një herë ka treguar se është banka më e mirë në Kosovë, me produktet më inovative dhe shërbimet më të mira në sektorin bankar.

Më shumë

The Bizz

Jemi të ngazëllyer që jemi përzgjedhur prej njërës ndër shpërblimet më të rëndësishme të biznesit, THE BIZZ 2015 nga WORLDCOB, Organizatë botërore e biznesit me 10 vite shërbim në gjithë botën për komunitetin e biznesit.

Më shumë

© TEB ShA