TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kontakti

Na kontaktoni per pyetjet e juaja lidhur me sherbimet e Bankës TEB. Stafi ynë është në gatishmëri t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.

Adresa: Preoc p.n. KM 7 Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Graçanicë 10500, Republika e KosovësTel: +383 (0) 38 230 123

Fax: +383 (0) 38 224 699

E-mail: info@teb-kos.com

E-mail: customer.care@teb-kos.com

Qendra e thirrjeve: +383 (0) 38/230000

Për të kontaktuar Departamenti për Mbrojtjen e të dhënave të Bankës tonë: data.protection@teb-kos.com
Telefoni për Departamentin e Mbrojtjes së të dhënave të Bankës: 038 230 123 (lok.: 5344)

Privatësia e të Dhënave Personale

Për klientët tanë individual ekzistues, të mëparshëm dhe të ardhshëm,

Më shumë

Ju falemnderit

Mesazhi juaj është pranuar me sukses. Stafi ynë do t'ju përgjigjet së shpejti.

Më shumë

© TEB ShA