TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Personale/Kreditë konsumatore

Kredia për konsumatorë — i bën ëndërrat tuaja realitet

Përputhja e nevojave dhe burimeve financiare në dispozicion nuk është gjithmonë e lehtë.

Arsyeja se pse TEB-i ka krijuar një kredi për konsumatorë është që t’ju ndihmojë t’i realizoni ato investime dhe blerje esenciale, siç janë renovimi i shtëpisë, pushimet, shpenzimet paramartesore, orenditë, produktet teknologjike të preferuara, dhe të tjera.

Kur ne dakordohemi me ju për një kredi për konsumatorë, atëherë caktohet norma e interesit për tërë periudhën e kredisë. Kjo do të thotë se ju e dini saktësisht ku jeni. Dhe ne i kemi përfshirë disa veçori dhe opsione të cilat ju ndihmojnë që t’i menaxhoni kthimet tuaja.


Këto përfshijnë strukturat e kthimeve për:

 • Këste të barabarta  
 • Këste fleksibile - Këste rënëse
 • Këste rritëse
 • Greis Periudha – për klientë të veçantë me nevoja të veçanta
 • Në të njëjtën kohë, TEB-i është e vetmja bankë në të cilën ju mund të kryeni kthime shtesë të kredisë suaj pa ndëshkim për ta reduktuar kohëzgjatjen e kredisë.

  Diskutoni nevojat tuaja duke vizituar degën tuaj lokale ose Qendrën tonë të Thirrjeve në 038/230-000 ose duke na e dërguar email në info@teb-kos.com.

   


  © TEB ShA