TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Kartelat

Kredit Kartela (Starcard) - Visa/MasterCard

Starcard është produkt që njëmend ka revolucionarizuar shpenzimin e konsumatorëve në Kosovë. Kjo kartelë kreditore ofron një paletë të opsioneve financiare për blerjet e tyre.

Më shumë

Kredit Kartela (Starcard Premium) - Visa

Me kartelën Starcard Premium në xhepin tuaj, çdo përvojë shoppingu është unike. Kartela Starcard Premium ju ofron juve një gamë të gjerë të përfitimeve gjatë përdorimit të saj për blerje, ku ju mund te përfitoni deri ne 15% bonus.

Më shumë

SheCard — Visa

Është kartelë unike në treg, e cila është e dedikuar vetëm për femra të cilat mund të blejnë me këste pa kamatë, SheCard do të ketë benefite të shumta dhe kampanja të ndryshme me tregtarët tanë.

Më shumë

Debit kartela — Visa/MasterCard

Menaxhojeni llogarinë tuaj rrjedhëse me TEB Debit Kartele
Pagesat janë te thjeshta, shpejta dhe te sigurta me TEB Debit Kartele. Ju mund ta përdorni kartelën në të gjitha pikat shitëse dhe bankomatët të cilët kane te vendosur shenjen VISA/MasterCard.

Më shumë

© TEB ShA