TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


10/03/2017

Veç vet!

Kredi pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa kolateral.
Merr 10,000 Euro kredi dhe paguaj vetëm 149 Euro në muaj.

6.48% Norma vjetore e interesit
0.50% Shpenzimet administrative
6.83% Norma efektive e interesit
Afati I kredisë: 84 muaj

Për një jetë më të mire

TEB, Bankë për një botë në lëvizje

 


© TEB ShA