TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


07/09/2016

TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas

Banka TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë të përbashkët duke dhuruar internet 4G falas për klientët e tyre.
Përfito megabajt falas përmes aplikacionit TEB Mobile, duke zgjedhur opsionin pagesat, pastaj mobile top-up dhe shumën për të mbushur telefonin e juaj Pre-Paid të operatorit IPKO.
Për çdo mbushje të IPKO Top Up permes akplikacionit TEB Mobile fito pako të internetit falas sipas të dhënave më poshtë:

5 € top up mbushje - 1 GB - 1 Muaj vlefshmëria
10 € top up mbushje - 2 GB - 1 Muaj vlefshmëria
20 € top up mbushje - 3 GB - 1 Muaj vlefshmëria
30 € top up mbushje - 5 GB - 1 Muaj vlefshmëria
40 € top up mbushje - 7 GB - 1 Muaj vlefshmëria

Një klient i vetëm (Përdorues i TEB Mobile) mund të fitojë paketën e internetit deri tre herë brenda një muaji.
Megabajtët do të kreditohen vetëm për numrat Pre-Paid të operatorit IPKO.
Numri ku do të kreditohen megabajtët falas nuk duhet të jetë domosdoshmërisht vetë numri i konsumatorit / personal, por mund të jetë çdo numër tjetër që vendosë klienti ti dergoj top up mbushje.
Oferta vlen deri më 1 tetor 2016.


© TEB ShA