TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


22/11/2016

TEB sh.a mori pjesë në përmbylljen e Javës Globale të Ndërmarrësisë “Entrepreneurship Bootcamp”

Ne kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë banka TEB Sh.A mori pjesë në përmbylljen e “Entrepreneurship Bootcamp” të organizuar nga Jakova Innovation Center me ç’rast u bë edhe prezentimi I ideve të përpunuara në kuadër të bootcamp.
Në këtë mënyrë, para panelit u prezentuan disa ide innovative të cilat në të ardhmen me punën e ndërmarrësve dhe me përkrahje financiare do të mund të materializohen në realitet. Për TEB Sh.A, fakti që një pjesë e madhe e pjesëmarrësve ishin femra paraqet një satisfakcion shtesë pasi që kjo është dëshmi që fryma e ndërmarrësisë të cilën synojmë ta promovojmë nëpërmjet “Programit të ndërmarrësisë së femrave” po shënon rritje tek ky target grup. Ky sukses dhe kjo frymë në rritje na jep motiv shtesë për të punuar dhe pasuruar programet e ndryshme të ndërmarrësisë.
TEB, Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA