TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


14/11/2016

TEB pjesë e “Global Entrepreneurship week”

“Global Entrepreneurship week” (Java globale e ndërmarrësisë) e cila do të mbahet prej 14 deri më 21 nëntor do të sjell sërish në fokus ndërmarrësinë si zgjedhje të karrierës ku ndërmarrësit krijojnë vlera të reja dhe janë në process të krijimit të vendeve të reja të punës në shoqëri.
TEB sërish dëshmon përkushtimin për ndërmarrësi duke përkrahur “Entrepreneurship Bootcamp” të organizuar nga “Jakova Innovation Center” prej 17 deri më 19 nëntor në Gjakovë.
Në këtë ngjarje, ndërmarrësit e ri dhe pjesëmarrës të tjerë do të kenë mundësinë të mësojnë më shumë për trendet e ndërmarrësisë, vlerat e biznesit planeve, mënyrat alternative të aksesit në kapital, komponentët efektiv dhe tema të tjera.
Ne shpresojmë se ky aktivitet dhe java e ndërmarrësisë në përgjithësi do të inspirojë e do të sjellë ndërmarrës të ri që do të sigurojnë përparim në ekonominë e Kosovës. Në ndërkohë, TEB do të vazhdojë të përkrah dhe promovojë ndërmarrësit e ardhshëm.
TEB, bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA