TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


27/08/2015

TEB dhe BERZh organizojnë punëtori për bizneset fillestare të femrave në Ferizaj

Programi për Ndërmarrësi të Femrave i Bankës TEB në bashkpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh) nëpërmjet programit inovativ për gratë në biznes me datën 26 gusht në Ferizaj e realizoi punëtorinë me bizneset fillestare (start-up) të femrave të Ferizajit.

© TEB ShA