TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


28/09/2016

TEB Sh.A. në panairin e produkteve bujqësore dhe agroindustriale
Banka TEB Sh.A. merr pjesë ne Panairin tradicional të Produkteve Bujqësore dhe Agroindustriale që organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Panairi është duke u mbajtur në Qendrën e Panaireve dhe do të jetë i hapur deri me datën 1 tetor.

Ju ftojmë që ta vizitoni shtandin tonë në mënyrë që të informoheni për ofertat më të fundit për fermerë dhe agrobiznese, sidomos për përfituesit e Granteve Bujqësore.


© TEB ShA