TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


03/06/2016

Ofertë unike në treg nga Banka TEB dhe Vala Telekomi i Kosovës

Përfito megabajt (4G internet) falas përmes aplikacionit TEB Mobile.
Për çdo mbushje të Vala SMS Top Up permes akplikacionit TEB Mobile fito pako të internetit falas sipas tabelës më poshtë :

TEB-VALA123


Një klient i vetëm (Përdorues i TEB Mobile) mund të fitojë paketën e internetit maksimum tre herë brenda një muaji.

Megabajtët do të kreditohen menjëherë pas pordorimit të shërbimit Vala SMS Top Up ,vetëm për numrat Pre-Paid të operatorit Vala.

Numri ku do të kreditohen megabajtët falas nuk duhet të jetë domosdoshmërisht vetë numri i konsumatorit / personal, por mund të jetë çdo numër tjetër që vendosë klienti ti dergoj sms top up mbushje.

 


© TEB ShA