TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


24/11/2016

Kredi Konsumuese deri në 25,000 Euro pa hipotekë

Oferta e fundvitit për kredi konsumuese nga banka TEB.
Merr kredi deri në 25,000 Euro pa hipotekë dhe perfito nga normat preferenciale te interesit.
Fillo pagesen e kredise pas 3 muajve.

Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2016.

 


© TEB ShA