TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


08/05/2018

Kredi deri 48,000 Euro për 48 orë

Banka TEB sjell ofertën më të re për bizneset, të cilat duan të realizojnë planet e tyre për kohë afatshkurt.
Bizneset në Kosovë tani kanë edhe një ofertë joshëse nga Banka TEB Sh.A.
Merr kredi të shpejtë dhe realize planin e biznesit brenda 48 orëve me kredi deri në 48000 euro.
Oferta është valide deri më 30.06.2018.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA