TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


07/04/2017

Blej tani me Starcard në dyqanet e Elektronikës, dhe fillo pagesën pas tre muajsh

Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.
Të gjithë klientet të cilët bëjnë blerje në POS Terminalet e bankës TEB tek tregtarët e listuar, në vlerë prej 50€ apo më shumë, me këste, do të perfitojnë nga oferta, si vijon:
-      Për blerjet gjatë muajit Prill 2017, filloni pagesën e kësteve në muajin Korrik 2017
-      Për blerjet gjatë muajit Maj 2017, filloni pagesën e kësteve në muajin Gusht 2017

Dhe, të gjitha këto do ti përfitoni me 0% interes..

Oferta e vlefshme për të gjithë klientët të cilët posedojnë (Starcard, Premium Starcard dhe SheCard) dhe bëjnë blerje në njërën nga tregtarët e listuar më poshtë:

DAXA ELECTRONIK SHPK
EKFOTECH SHPK
DATA PROJECT - ELECTRONICS N.T.P
NEPTUN KOSOVA SHPK
AZTECH SHPK
NTP GAMA
ELTRISI SH.P.K
NT APPLE SHOP L
RIAD & ALBION COM D.P.T.
LED-COM.CH SHPK
NT AGA 3
NTSH B&M ELECTRONICS
N.T.P.SH. ECO ELECTRONIC
NPT GAME STAR
NTSH PALUTI
AUDIO STORE PRO SHPK
GNTC GORENJE NITI TIKI COMPANY SHA
‘‘INTERPLAST GROUP’’ SH.P.K.

Starcard të jep fuqi


© TEB ShA