TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


27/08/2015

Banka TEB ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Universitetin Teknik të Stambollit

Banka TEB ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Universitetin Teknik të Stambollit - ITUNOVA TTO (ITÜARI TEKNOKENT), SEED ITU (ITU ÇEKIRDEK) dhe TBAA për të mbështetur ndërmarrësit e rinj në zhvillimin e ideve të teknologjisë informative.
Ky memorandum bashkëpunimi mes TEB Kosovës, Universiteti Teknik i Stambollit dhe Biznes Shoqata Engjëj të Turqisë ka për qëllim për të rritur bashkëpunimin në zhvillimin e nismave të Kosovës për fillimin dhe Techno sipërmarrësve.

Ky memorandum i bashkëpunimit u nënshkrua nga:

- Ayhan Albeyoglu - Drejtori i bankës
- Prof. Dr. Mehmet Karaca - Rektori i Universitetit Teknik të Stambollit (ITU-University)
- Baybars Altuntas- Kryetar i Shoqatës së Biznesit engjëjt në Turqi (TBAA) dhe Vice President i shoqatës Eban (Rrjeti Evropian Shoqata e Biznesit)
- Kenan Colpan - Kryetar i shoqatës ITUNOVA TTO (ITU ARI Teknokent)
© TEB ShA