TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


02/08/2016

Bajraliu triumfoi në Dielli TEB Open 2016

Përfundoi edhe edicioni i 15-të i turneut të tenisit “Dielli TEB Open 2016” me pjesëmarrje të tenistëve vendor dhe të huaj.
Në finale e madhe, Granit Bajraliu mbrojti titullin e fituar një vit më parë, duke fituar me rezultatin 3:6, 7:6, 6:1 në seta ndaj kampionit të Shqipërisë, Genajd Shypheja.
Në finalen e qifteve triumfuan kombinimi Genajd Shypheja dhe Jasin Jakupi, talenti 14 vjeqar i cili la përshtypje shumë të mirë, duke dëshmuar se ka potencial të madh.


© TEB ShA