TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

U mbajt seminari “Gratë në Biznes” në Pejë

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë organizuar Seminarin Gratë në Biznes më 28 Shtator në Pejë.

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.

Akademia e Biznesit VIII në Ferizaj

Më 3 tetor 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit VIII” në Ferizaj në kuadër tëshërbimkeve jofinanciare për kompanitë vendore.

Dega e Korporatës në lokacion të ri

Është zhvendosur Dega e Korporatës e Bankës TEB Sh.A. nga lokacioni i vjetër në lagjen Emshir në atë përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Seminar për Gratë në Biznes „Si të zgjeroni biznesin tuaj?“

Banka TEB dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në Seminarin Gratë në Biznes që do të zhvillohet ditën e Enjte, më 28 Shtator ora 09:00-13:00, në Kolegji Dukagjini, Pejë.

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.


© TEB ShA