TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Banka TEB sërish në mbështetje të Përfaqësueses së Kosovës në basketboll

Banka TEB do të vazhdoj të mbështesë Përfaqësuesen A të Kosovës. Pas përkrahjes së dhënë vitin e kaluar në kualifikimet për Eurobasket 2017, edhe këtë vit ka vendosur të mbështesë FBK-në në fazën e parakualifikimeve evropiane për Kupën e Botës “Kina 2019”.

TEB Sh.A. ka hapur degën e re në Ferizaj

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re në qytetin e Ferizajt, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Mos i kufizoni ëndratt tuaja!
Merr kredi deri në 30,000 EUR PA HIPOTEKË.

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

5,000 GATI I KI!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

Bajraliu mbrojti titullin në Dielli TEB Open 2017

Tenisti prishtinas ka fituar për herë të tretë në turneun më të njohur të tenisit në Kosovë, Dielli TEB Open 2017.

TEB Kosova ndër gjashtë shpërblimet e BNP Paribas nga Euromoney

Banka TEB SH.A. me çmimin si “Banka më e mirë në Kosovë” nga Euromoney ka shtuar suksesin ndërkombëtar të bankës mëmë, BNP Paribas.

Euromoney: TEB është “Banka më e mirë në Kosovë”

Revista e njohur ndërkombëtare e financave në saje të vlerësimit të saj profesional ka nxjerr Bankën TEB Sh.A. si “Banka më e mirë në Kosovë”.

Kalo depozitat n’TEB

Banka TEB ju prezanton ofertën e re per diasporën me 0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë.


© TEB ShA