TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

TEB Sh.A. dhe Telekomi i Kosovës sjellin përralla falas për fëmijë

Bashkëpunimi më i ri ndërmjet Bankës TEB Sh.A. dhe Telekomit të Kosovës sjellë dëgjimin e përrallave pa pagesë duke thirrur në numrin 0800 23000.

Dhuro dashuri pa kufi !

Banka TEB sh.a iu uron festën e Fitër Bajramit

Tradita vazhdon me kredinë për Bajram

Merr kredi për festën e Bajramit në vlerë 3,000 Euro dhe paguaj vetëm 91.10 Euro në muaj.


© TEB ShA