TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


12/10/2015

Akademia Biznesore 4

Më 20.10.2015, TEB Sh.A do të organizojë Akademinë Biznesore 4, në një ngjarje një ditore në Prizren, e përbërë me ligjërata dhe punëtori për klientët e bankës.
Objektivi i kësaj akademie është të ofrojë për të gjithë pjesëmarrësit mundësi të reja për të shkëmbyer përvoja me profesorë dhe konsulentë të shquar nga Turqia, e cila ka për qëllim të përgatisë bizneset për mundësitë dhe qëllimet e reja të cilat mund të lindin në të ardhmen.


© TEB ShA