TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Lajme dhe publikime

Banka TEB Sh.A. ia uron ditën e Pavarësisë së Kosovës

Të gjithë shtetasve të shtetit të Kosovës, Banka TEB Sh.A. iu uron festën e pavarësisë 17 shkurtin.

Presidenti i Kosovës, Thaçi ndau mirënjohje për Bankën TEB

Banka TEB Sh.A. ka pranuar sot mirënjohje të rëndësishme nga Presidenti i shtetit në prag të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.50€ në ditë

Ofertë e re për kredi nga banka TEB. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.95€ në ditë. PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES DHE PA KOLATERAL.

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Oferta më e re nga banka TEB për të gjithë punonjësit që pranojnë pagën kesh!

Nise vitin mbarë!

Kredi deri në 30,000 Euro PA HIPOTEKË.

TEB Sh.A. ju uron vitin e ri 2018

Banka TEB Sh,A. i uron të gjithëve ndërrimin e motmoteve me urimet më të mira për shëndet, suksese, fat e lumturi në vitin 2018.

TEB Sh.A. ndër tatimpaguesit më të mëdhenj në Kosovë

Banka TEB Sh.A. është shpallur ndër 15 tatimpaguesit më të mëdhenj nga Oda Ekonomike e Kosovës.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. ofron mundësinë e re për klientët e saj të quajtur ATM Top–Up, përmes të cilës ju mund të mbushni telefonin tuaj në të gjithë bankomatët (ATM) e bankës TEB në tërë Kosovën.

Oferta e fundvitit

3.000 Euro kredi për vetëm 2.99 Euro në ditë.

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard deri në fund të vitit

Kartela më e njohur bankare në Kosovë vjen edhe me një ofertë të re të blerjeve për përdoruesit e saj.

TEB Sh.A. Banka e Vitit 2017 nga The Banker

Banka TEB Sh.A. për vitin e tretë me radhë konfirmohet Banka më e mirë në Kosovë nga The Banker, sektor i vlerësimit bankar nga Financial Times.

TEB Sh.A. ju uron festën e Flamurit

Banka TEB Sh.A. i uron 28 Nëntorin festën e Flamurit të shqiptar të gjithë qytetarëve të Kosovës.

Seminari “Gratë në biznes” u mbajt në Prizren

Për herë të pestë këtë vit është organizuar Seminari për “Gratë në biznes” në bashkëorganizim të Bankës TEB Sh.A. dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

TEB Sh.A. pjesë e Samitit botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA)

Në kuadër të angazhimeve për fuqizimin ekonomik të gruas, TEB Sh.A. mori pjesë në Samitin Botëror të organizuar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) të mbajtuir në Londër.

TEB suporton gratë ndërmarrëse në Javën Globale të Ndërmarrësisë

Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) në bashkëpunim me Jakova Innovation Center organizoi tryezën e diskutimit: "Ndarja e Praktikave të Mira të Grave Sipërmarrëse", mbështetur nga banka TEB Sh.A.

TEB vjen me risi të pagesave në treg

Prej tani pagesat e faturave elektrike (KESCO) mund të bëhen edhe nëpërmjet dërgimit të vetëm një SMS porosi nga telefonat mobil.

Biznese nga Mitrovica përfituan nga Akademia e Biznesit IX

Qyteti i Mitrovicës ka qenë nikoqiri i nëntë i Akademisë së Biznesit që organizohet në kuadër të shërbimeve jo financiare nga Banka TEB Sh.A.

Në Mitrovicë organizohet Akademia e Biznesit IX

Më 7 nëntor 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit IX” në Mitrovicë në kuadër të shërbimeve jofinanciare për kompanitë vendore.

Një rrogë në mendje!

Shfrytëzo shërbimin e mbitërheqjes me debit kartelë në të gjithë ATM-ët në Kosovë dhe jashtë vendit.

Dega e Mitrovicës në lokacion të ri

Njoftohen të gjithë klientët e bankës TEB Sh.A. se dega e qytetit të Mitrovicës është zhvendosur në lokacion të ri.

Seminari “Gratë për biznes” u mbajt në Gjakovë

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë organizuar Seminarin Gratë në Biznes më 11 tetor në Gjakovë.

U mbajt Akademia e biznesit VIII e TEB Sh.A.

Pronar dhe menaxher të kompanive të ndryshme nga qyteti i Ferizajt dhe rajoni kanë përfituar nga shërbimet jo financiare të organizuara nga Banka TEB Sh.A.

U mbajt seminari “Gratë në Biznes” në Pejë

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë organizuar Seminarin Gratë në Biznes më 28 Shtator në Pejë.

“Luje Harleyn” me Starcard në të gjitha pikat e IP Petrol

Përdoruesit e Starcard individuale mund të marrin pjesë në lojën shpërblyese për çmimin e madh motor Harley Davidson.

Akademia e Biznesit VIII në Ferizaj

Më 3 tetor 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit VIII” në Ferizaj në kuadër tëshërbimkeve jofinanciare për kompanitë vendore.

Dega e Korporatës në lokacion të ri

Është zhvendosur Dega e Korporatës e Bankës TEB Sh.A. nga lokacioni i vjetër në lagjen Emshir në atë përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Seminar për Gratë në Biznes „Si të zgjeroni biznesin tuaj?“

Banka TEB dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në Seminarin Gratë në Biznes që do të zhvillohet ditën e Enjte, më 28 Shtator ora 09:00-13:00, në Kolegji Dukagjini, Pejë.

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa hipotekë me kushte speciale dhe benefite shtesë.

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm 74 Euro në muaj.

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në një vend.

Biznese nga rajoni i Gjakovës përfitojnë nga “Akademia e Biznesit VII”

Kompani të shumta nga qyteti i Gjakovës dhe rrethina kanë përfituar nga konsulenca profesionale të organizuar nga Banka TEB Sh.A.

Ofertë për financim të Agro Granteve

Banka TEB Sh.A. sjell ofertën e veçantë për fermerë dhe agrobiznese në Kosovë që janë përfitues të Agro Granteve.

TEB sjell “Akademinë e Biznesit VII” në Gjakovë

Më 16 gusht 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë e Biznesit VII” në Gjakovë për bizneset vendore.

Fitore historike e basketbollistëve të Kosovës

Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll ka shënuar fitore historike në paraqitjen e parë për kualifikime të kampionatit botëror, Kina 2019.

Banka TEB sërish në mbështetje të Përfaqësueses së Kosovës në basketboll

Banka TEB do të vazhdoj të mbështesë Përfaqësuesen A të Kosovës. Pas përkrahjes së dhënë vitin e kaluar në kualifikimet për Eurobasket 2017, edhe këtë vit ka vendosur të mbështesë FBK-në në fazën e parakualifikimeve evropiane për Kupën e Botës “Kina 2019”.

TEB Sh.A. ka hapur degën e re në Ferizaj

Drejtuesit e Bankës TEB Sh.A. kanë përuruar fillimin e punës së degës së re në qytetin e Ferizajt, duke vazhduar zgjerimin me pika të reja në shërbim të klientëve.

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Mos i kufizoni ëndratt tuaja!
Merr kredi deri në 30,000 EUR PA HIPOTEKË.

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

5,000 GATI I KI!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

Bajraliu mbrojti titullin në Dielli TEB Open 2017

Tenisti prishtinas ka fituar për herë të tretë në turneun më të njohur të tenisit në Kosovë, Dielli TEB Open 2017.

TEB Kosova ndër gjashtë shpërblimet e BNP Paribas nga Euromoney

Banka TEB SH.A. me çmimin si “Banka më e mirë në Kosovë” nga Euromoney ka shtuar suksesin ndërkombëtar të bankës mëmë, BNP Paribas.

Euromoney: TEB është “Banka më e mirë në Kosovë”

Revista e njohur ndërkombëtare e financave në saje të vlerësimit të saj profesional ka nxjerr Bankën TEB Sh.A. si “Banka më e mirë në Kosovë”.

Kalo depozitat n’TEB

Banka TEB ju prezanton ofertën e re per diasporën me 0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë.

TEB Sh.A. dhe Telekomi i Kosovës sjellin përralla falas për fëmijë

Bashkëpunimi më i ri ndërmjet Bankës TEB Sh.A. dhe Telekomit të Kosovës sjellë dëgjimin e përrallave pa pagesë duke thirrur në numrin 0800 23000.

Dhuro dashuri pa kufi !

Banka TEB sh.a iu uron festën e Fitër Bajramit

Tradita vazhdon me kredinë për Bajram

Merr kredi për festën e Bajramit në vlerë 3,000 Euro dhe paguaj vetëm 91.10 Euro në muaj.

Seminari i dytë për gratë në biznes

TEB Sh.A dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) vazhdojnë me serinë e shërbimeve jo financiare për gratë ndërmarrëse.

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Mos I kufizoni ëndrrat tuaja!
Merr 30,000 Euro Kredi

Seminar për Gratë në biznes

Më 30.05.2017, TEB Sh.A dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të organizojnë Seminar për Gratë në Biznes, në Gjilan.

“Gender Award” nga BERZH për TEB Sh.A.

Projektet e Bankës TEB Sh.A. për ndërmarrësinë e grave kanë fituar vlerësim të lartë nga BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim - EBRD).

Seminar për Gratë në biznes

Banka TEB Sh.A. vazhdon me përkrahjen e ndërmarrësisë së grave, këtë herë me seminarin në Prishtinë bashkë me Bankën Evropiane për rindërtim dhe zhvillim (BERZH) dhe Frankfurt School.

5,000 GATI I KI

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

Përfundoi Akademia e Biznesit VI në Prishtinë

Banka TEB Sh.A. ka sjellur në qytetin e Prishtinës eventin e “Akademisë Biznesore VI”. Në këtë forum të ekspertëve të biznesit kanë marrë pjesë klient të biznesit nga kryeqyteti me rrethinë.

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. sjellë ofertën më të re për biznese të vogla dhe të mesme deri në 100.000 euro pa hipotekë dhe përfitime të tjera.

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Banka TEB për sezonën e mbjelljeve pranverore vjen me ofertën më atraktive për financim të agro sektorit.

Blej tani me Starcard në dyqanet e Elektronikës, dhe fillo pagesën pas tre muajsh

Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

“Akademia e Biznesit VI” në Prishtinë

Më 12 prill 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë E Biznesit VI” në Swiss Diamond Hotel në Prishtinë.

Transaksionet e POS terminaleve mund të gjenerohen nga Business Ebanking

Shërbimi sa më i efektshëm dhe të afërt më këkresat e bizneve që përdorin e-banking mbetet sfidë në vazhdimësi për klientët biznesit nga Banka TEB Sh.A.

Njoftim për pensionist dhe student

Banka TEB Sh.A. njofton pensionistët dhe studentët të verifikojnë statusin e tyre në njërën nga degët e bankës.

Çdo ditë nga dy të rimbursuar nga Banka TEB SH.A.

Banka TEB SH.A. do të rimbursoj përdoruesin e 1000-të të Debit dhe Kredit kartelës në POS terminalet e saj deri në 100 euro në ditë për secilën kartelë.

Dega kryesore e Prishtinës me orar të ri të punës

Informohen të gjithë klientët e TEB Sh.A. se Dega kryesore e saj (mbrapa Teatrit) do të punojë me orar të ri.

Veç vet!

Kredi pa bashkëhuamarrës, pa garantues dhe pa kolateral.

TEB organizoi event për gratë ndërmarrëse

Me rastin e ditës ndërkombëtare të gruas 8 marsit Banka TEB Sh.A. organizoi event për promovimin e grave ndërmarrëse e cila u pasua me mundësi rrjetëzimi mes këtij komuniteti.

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

A jeni duke planifikuar të renovoni shtëpinë, të bleni veturën e ëndrrave tuaja, të kaloni pushimet më të bukura të jetës, apo të përballoni ndonjë shpenzim të paparashikueshëm?

TEB organizoi edhe Akademinë Biznesore V

Banka TEB Sh.A. ka sjellur në qytetin e Pejës eventin e “Akademisë Biznesore V”. Në këtë forum të ekspertëve të biznesit kanë marrë pjesë më shumë se 150 klient të biznesit.

“Akademia Biznesore 5”

Më 21 Shkurt 2017, Banka TEB Sh.A do të organizojë “Akademinë Biznesore 5” në Pejë.

Pagesat online me debit kartelë

TEB Sh.A. mundëson realizimin e pagesave online me debit kartelë.

Kredi nga BERZH për TEB në mbështetje të grave Kosovare

Linjë kreditore për lehtësimin e kredidhënies për bizneset e vogla

TEB Sh.A. konfirmohet Banka e Vitit 2016 nga “The Banker”

Për vitin e dytë me radhë revista prestigjioze britanike i jep vlerësimin më të lartë bankës TEB për sistemin bankar në Kosovë.

Kredi për banim

Për të gjithë ju që dëshironi të bleni shtëpi apo banesë,banka TEB vjen me ofertën më të re për kredi hipotekare.

Blej në dhjetor me Starcard dhe fillo pagesën në mars 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

TEB sh.a ju uron Ditën e Flamurit

Kredi Konsumuese deri në 25,000 Euro pa hipotekë

Oferta e fundvitit për kredi konsumuese nga banka TEB.

TEB sh.a mori pjesë në përmbylljen e Javës Globale të Ndërmarrësisë “Entrepreneurship Bootcamp”

Ne kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë banka TEB Sh.A mori pjesë në përmbylljen e “Entrepreneurship Bootcamp” të organizuar nga Jakova Innovation Center me ç’rast u bë edhe prezentimi I ideve të përpunuara në kuadër të bootcamp.

TEB Sh.A. nënshkroi marrëveshjen e garancisë me Fondi Kosovar per Garanci Kreditore

Banka TEB SH.A. dhe Fondi Kosovar për Garanci Kreditore kanë nënshkruar marrëveshjen për garancinë kreditore.

TEB Sh.A. në përkrahje të femrave ndërmarrëse

U mbajt eventi “Gratë Ndërmarrëse në Kosovë” i organizuar nga Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) në bashkëpunim me Qendrën Inovative të Kosovës (ICK) dhe Forumin Ekonomik të Grave (FEG). Ky event u mbështet nga banka TEB Sh. A., PPSE/SwissContact dhe Instituti Riinvest.

Java Globale e Ndërmarrësisë - Gratë Ndërmarrëse

Në kuader të Javes Globale të Ndërmarrësise, banka TEB SH.A mbështet eventin “Java Globale e Ndërmarrësisë - GEW # GRATË NË KOSOVË 2016”. Ky event organizohet nga Shoqata Afariste e Gruas (SHE-ERA) dhe do të mbahet nesër me datë 15 Nëntor 2016 në Hotel Sirius, Prishtinë.

TEB pjesë e “Global Entrepreneurship week”

“Global Entrepreneurship week” (Java globale e ndërmarrësisë) e cila do të mbahet prej 14 deri më 21 nëntor do të sjell sërish në fokus ndërmarrësinë si zgjedhje të karrierës ku ndërmarrësit krijojnë vlera të reja dhe janë në process të krijimit të vendeve të reja të punës në shoqëri.

Blej në nëntor me Starcard dhe fillo pagesën në shkurt 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

Fito deri në 1,000 Euro Bonus duke paguar borxhin e Starcard përmes ATM apo TebMobile

“Programi për Ndërmarrësi të femrave” i TEB SH.A merr çmim ndërkombëtar

TEB SH.A ka fituar çmim ndërkombëtar nga Global Banking Alliance for Women (GBA) - një konsorcium lider ndërkombëtar i institucioneve financiare dhe organizatave të tjera të interesuara për ndërtimin dhe zhvillimin e ndërmarrësisë së femrave në mbarë botën. Anëtaret e kësaj Aleance punojnë në rreth 135 vende për të ndërtuar programe gjithëpërfshirëse inovative, për të ju ofruar femrave qasje në kapital, edukim dhe trajnime.

Nënshkruhet memorandumi ndërmjet TEB Sh.A dhe GIZ për Ndërmarrësi të Femrave

Banka TEB Sh.A. dhe GIZ (Shoqata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar) nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit për Ndërmarrësi të Femrave në Kosovë.

TEB Sh.A. përkrah përfaqësueses së Kosovës

Banka TEB Sh.A. në përkrahje të Dardanëve të Kosovës për sfidat kualifikuese të botërorit, Rusia 2018.

Merr kredi dhe fito bonus në Starcard

Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.

TEB Sh.A. në panairin e produkteve bujqësore dhe agroindustriale

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese për të fituar njërin nga shumë cmimet:
Peugeot 2008 ose ndonjërën nga 5 pushimet (7 ditë) për çift në Antalya (Ultra all Inclusive).

Urime festën e Kurban Bajramit

Banka TEB Sh.A. iu uron Festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve musliman.

TEB Sh.A. në përkrahje të ndërmarrësve të rinj të Kosovës

Banka TEB SH.A sponzoroi Ye! Kosovo Boost Programin e ndërmarrësve të ri për ide inovative.

Njoftim për transaksione me valuta të huaja në degë të caktuara të TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A., i njofton të gjithë klientët e saj se operimi me para të gatshme në valuta të huaja, më saktësisht me Dollarë amerikan, Franga zvicerane dhe Paund britanik do të bhet vetën në degë të caktuara.

TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas

Banka TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë të përbashkët duke dhuruar internet 4G falas për klientët e tyre.

Kredia tradicionale nga banka TEB për festën e Bajramit

TEB Sh.A. i uron suksese përfaqësueses së Kosovës në futboll

TEB Sh.A. sponsor i përfaqësueses së Kosovës në futboll

Pas basketbollit, drejtuesit e TEB Sh.A. sponsorizojnë edhe përfaqësuesen e Kosovës në futboll, duke nënshkruar kontratë me drejtuesit e Federatës së futbollit të Kosovës.

Paguaj me Mastercard në POS Terminalet e bankës TEB me metoden më të re Contactless

TEB fuqizon femrat me kartelën e re për ndërmarrësi “Women Entrepreneurship Credit Card”

Të martën më 16 gusht, në një ceremoni rasti është bërë për herë të parë përurimi i kartelës së bankës TEB “Women Entrepreneurship Credit Card”, kartelë kjo e dedikuar femrave ndërmarrëse. Ky sukses u realizua si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm mes TEB Sh.A., Bankës Europiane për Zhvillim dhe Rindërtim (EBRD) dhe USAID-it.

Në përkrahje të Kosovës në miqësoren në Estoni

Kombetarja e Kosovës në basketboll e cila sponsorizohet nga TEB Sh.A. të shtunën zhvillon miqësoren e parë të pëgatitjeve për Euro 2017.

Kosova e gatshme për sfida të Euro 2017

Kur kanë mbetur vetëm edhe 30 ditë deri te ndeshja e parë kualifikuese për Eurobasket 2017, Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) e ka bërë prezantimin e parë zyrtar të Kombëtares A në opinion, pra para medieve, sponsorëve, dhe Ministrisë për Kulturë, Rini dhe Sport (MKRS).


© TEB ShA