TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva

Shumë oferta nga TebMobile

Shumë oferta nga TebMobile

Shumë oferta atraktive bankare të Bankës TEB nëpërmjet aplikacionit të telefonave të mençur, TebMobile.

Apliko përmes TebMobile dhe përfito:
*50% zbritje në shpenzimet administrative nëse aplikoni për Kredi përmes TebMobile
*100% zbritje në shpenzimet administrative nëse aplikoni për Mbitërhqëje përmes TebMobile
*5 € Bonus në kreditë kartelë nëse aplikoni për Starcard përmes TebMobile
*2 € Bonus në kreditë kartelë nëse paguani faturat e rrymës perms opsionti “Skano & Paguaj” në TebMobile
*0 € komision për të gjitha shërbime në TebMobile
Oferta është valide deri më 30.06.2018.

TEB Bankë për një botë në lëvizje.


© TEB ShA