TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Fushatat

Arkiva
Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela…

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Oferta më e fortë në vend me…

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Ndërroni dritaret, fasadën termike, kulmin apo realizoni…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare…

Shumë oferta nga TEB Mobile

Shumë oferta nga TEB Mobile

Banka TEB vazhdon fushatën përmes aplikacionin TEB…

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në shkurt te vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela…

Çdo gjë në vendin e duhur

Çdo gjë në vendin e duhur

Kampanja e re nga Banka TEB për…

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare…

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Merr 5,000 € kredi dhe paguaj vetëm 2.45€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm 4.85€ në ditë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Kredi deri 30,000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. vjen me ofertën më…

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Merr kredi edhe nëse rrogën kesh e ki

Oferta më e re nga banka TEB…

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Ofertë e re për kredi nga banka TEB

Merr 10,000 € kredi dhe paguaj vetëm…

Nise vitin mbarë!

Nise vitin mbarë!

Kredi deri në 30,000 Euro PA HIPOTEKË.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

ATM Top Up – Mundësi e re nga TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. ofron mundësinë e re…

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Zgjate për 3 muaj, oferta e Starcard

Kartela më e njohur bankare në Kosovë…

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Të gjitha të vjetrat bëji të reja

Merr kredi deri në 30,000 euro pa…

5,000 Gati i ki

5,000 Gati i ki

Të vjetrën bëje të re për vetëm…

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Pagesa me 0% komision me TebMobile dhe E-banking

Me TebMobile të gjitha shërbimet bankare në…

Ofertë për financim të Agro Granteve

Ofertë për financim të Agro Granteve

Banka TEB Sh.A. sjell ofertën e veçantë…

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Kredi për biznese deri në 100.000 Euro pa hipotekë

Banka TEB Sh.A. sjellë ofertën më të…

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Vazhdon perkrahja e madhe nga banka TEB

Mos I kufizoni ëndratt tuaja!
Merr…

Veç vet!

Veç vet!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL

5,000 GATI I KI!

5,000 GATI I KI!

PA BASHKËHUAMARRËS, PA GARANTUES dhe PA KOLATERAL.

0% KOMISION për çdo transfer të Depozitave nga e gjithë bota për në Kosovë
Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Agro Kredi: Mbjellni të ardhmen

Banka TEB për sezonën e mbjelljeve pranverore…

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Kredi deri në 30.000 Euro PA HIPOTEKË

Mos I kufizoni ëndrrat tuaja!
Merr…

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

Oferta më e re për Kredi nga Banka TEB Sh.A.

A jeni duke planifikuar të renovoni shtëpinë,…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Përfito 2 këste shtesë

Përfito 2 këste shtesë

Fito me Starcard + 2 këste shtesë…

Ofertë e veçantë për fundvit nga Banka TEB
Kredi për banim
Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu…

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.

MasterCard pranohet në POS terminalet dhe ATM të bankës TEB Sh.A.

Banka TEB Sh.A. është lidere në rrjetin…

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

Banka TEB ofron blerje të sigurtë online me 3-D Secure

3-D Secure ju mundëson të vërtetoni origjinalitetin…

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Banka TEB në përkrahje të agrobizneseve

Me 30 mars, e merkurë, Banka TEB…

Udhërrëfyesi i TebMobile

Udhërrëfyesi i TebMobile

M-banking është shërbim elektronik, përmes së cilit…

Për çdo hap, hap pas hapi

Për çdo hap, hap pas hapi

Kampanja e re gjenerale i paraqet shërbimet…


© TEB ShA