TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Individë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Starcard ju ofron 5% bonus gjatë blerjeve në Zara

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjeve në dyqanin e modës, Zara.


New

Në IP Petrol fitoni 5 % bonus me Starcard

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë bonus shtesë gjatë blerjes se derivateve per automobilët e tyre në pikat e Italian Petrol.


New

Fito 5% bonus gjatë blerjeve me Starcard në ETC

Të gjithë klientët individual të Bankës TEB që posedojnë kartelën e kreditit, Starcard mund të përfitojnë nga bonusi gjatë blerjeve në dyqanet e ETC.


New

Kryej punë tash me Starcard dhe paguaj në mars të vitit 2019

“Kryej punë tash”, vazhdon oferta nga kartela më e familjarizuar bankare në Kosovë, Starcard e cila ju ndihmon në planifikimet e blerjeve.


New

TEB dhe BERZH prezantuan arritjet e Programit të Grave në Biznes

Banka TEB dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) organizuan Aktivitetin e Grave në Biznes në Prishtinë.


New

Përjeto fuqinë e ofertës më të fortë në vend!

Oferta më e fortë në vend me norma preferenciale prej 5.54%


New

Në përkrahje të Kosovës

TEB Sh.A. ka vazhduar edhe për dy vite sponsorizimin me Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) dhe atë të Federatës së basketbollit të Kosovës (FBK)..


New

Kalo rrogën n’TEB dhe përfito mbi 20 shërbime me 0 € shpenzime!

Ofertë e veqantë me shumë shërbime bankare falas për të gjithë klientët e ri pagëmarrës në Bankën TEB Sh.A.


New

Shumë oferta nga TEB Mobile

Banka TEB vazhdon fushatën përmes aplikacionin TEB Mobile duke ju ofruar zbritje në shpenzimet administrative dhe bonus nëse aplikoni për produkte kreditore apo realzioni transfer kombëtar.


New

Transfere individuale ndërkombëtare edhe nga e-banking

TEB Bank ofron mundesi të re për transfere ndërkombetarë të parave për klientët individual nëpërmjet platformës E-banking.


New

Kredi deri 48,000 Euro për 48 orë

Banka TEB sjell ofertën më të re për bizneset, të cilat duan të realizojnë planet e tyre për kohë afatshkurt.


New

Kalo biznesin n’TEB

Oferta më e re për klientet e rinj biznesor të Kosovës nga Banka TEB Sh.A. me disa produkte falas.


New

Agro Kredi

Vazhdojmë tutje me ofertën më atraktive për financim të fermerëve dhe agrobizneseve.


New

Kthehet “Kredia e gjelbër” për klientët individual në Bankën TEB

Ndërroni dritaret, fasadën termike, kulmin apo realizoni projekt tjetër për rritjen e efikasitetit dhe kursimin e energjisë në amvisëri dhe përfitoni grant deri në 20 % të shumës së kredisë.


Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA