TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Kreditë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese për të fituar njërin nga shumë cmimet:
Peugeot 2008 ose ndonjërën nga 5 pushimet (7 ditë) për çift në Antalya (Ultra all Inclusive).


New

TEB Sh.A. në përkrahje të ndërmarrësve të rinj të Kosovës

Banka TEB SH.A sponzoroi Ye! Kosovo Boost Programin e ndërmarrësve të ri për ide inovative.


New

TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë me internet 4G falas

Banka TEB Sh.A. dhe IPKO sjellin ofertë të përbashkët duke dhuruar internet 4G falas për klientët e tyre.


New

TEB Sh.A. sponsor i përfaqësueses së Kosovës në futboll

Pas basketbollit, drejtuesit e TEB Sh.A. sponsorizojnë edhe përfaqësuesen e Kosovës në futboll, duke nënshkruar kontratë me drejtuesit e Federatës së futbollit të Kosovës.


New

TEB fuqizon femrat me kartelën e re për ndërmarrësi “Women Entrepreneurship Credit Card”

Të martën më 16 gusht, në një ceremoni rasti është bërë për herë të parë përurimi i kartelës së bankës TEB “Women Entrepreneurship Credit Card”, kartelë kjo e dedikuar femrave ndërmarrëse. Ky sukses u realizua si rezultat i një bashkëpunimi të frytshëm mes TEB Sh.A., Bankës Europiane për Zhvillim dhe Rindërtim (EBRD) dhe USAID-it.


New

TEB Sh. A. Banka më e mirë në Kosovë nga Global Finance

TEB Sh. A. është vlerësuar edhe një herë si Banka më e mirë në Kosovë nga revista prestigjioze, Global Finance.


Kalkulatori

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Këstet mujore

Totali i kthyer

Apliko

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Totali

Tatimi (-10%)

Përfitimet

Apliko

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni në degen më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 230 000 për më shumë detaje.

Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA