TEB Stars

e-Banking Login

Individual Biznes

e-Banking Login

Individual Biznes


Rreth TEB
Bizneset
Kreditë
Starcard

Oferta dhe promovime

New

Nënshkruhet memorandumi ndërmjet TEB Sh.A dhe GIZ për Ndërmarrësi të Femrave

Banka TEB Sh.A. dhe GIZ (Shoqata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar) nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit për Ndërmarrësi të Femrave në Kosovë.


New

TEB Sh.A. përkrah përfaqësueses së Kosovës

Banka TEB Sh.A. në përkrahje të Dardanëve të Kosovës për sfidat kualifikuese të botërorit, Rusia 2018.


New

Blej tani me Starcard dhe fillo pagesën në 2017

Fundi i vitit sjell planifikime të ndryshme, Starcard është gjithmonë afër jush për të gjetur zgjidhje për pagesat e juaja.


New

Fito Peugeot 2008 ose pushime për çifte në Antalya

Kalo depozitat në Bankën TEB dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese për të fituar njërin nga shumë cmimet:
Peugeot 2008 ose ndonjërën nga 5 pushimet (7 ditë) për çift në Antalya (Ultra all Inclusive).


New

TEB Sh. A. Banka më e mirë në Kosovë nga Global Finance

TEB Sh. A. është vlerësuar edhe një herë si Banka më e mirë në Kosovë nga revista prestigjioze, Global Finance.


Kalkulatori

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Këstet mujore

Totali i kthyer

Apliko

Shuma

Norma vjetore e interesit

%

Muaj

 

Totali

Tatimi (-10%)

Përfitimet

Apliko

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni në degen më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 230 000 për më shumë detaje.

Lajme dhe publikime

Arkiva →

© TEB ShA